De juiste muziek voor je feest

Als bruidspaar wil je dat je feest een knallend succes wordt. Een feest waar nog maanden, zo niet jarenlang over wordt nagepraat. En een van de meest belangrijke aspecten om dit te bereiken is om de perfecte muziek toe te voegen aan je feest. Wat zijn belangrijke punten om op te letten om jouw feest tot een echte knalfuif te maken! Ga opzoek naar een dj die het feest kan lezen zoals bij Psound Drive-in Show.

Een knallende openingsdans

Wanneer je een openingsdans gaat doen is het belangrijk dat deze bij jullie past. Wil je een romantisch rustig nummer? Dan kun je deze gerust kiezen. Wanneer je gasten zien dat jullie stralen zal dit veel meer uitnodigen tot het aanschuiven op de dansvloer. Een vlot nummer hoeft echter niet nadelig te zijn voor een romantische sfeer. Vervolgens zal er een goede mix moeten komen. Welke songs hier het beste voor zijn? Dit is de keuze van de DJ. Deze zal aanvoelen wat er wordt verwacht en een goede drive-in show zorgt ervoor dat de climax perfect wordt opgebouwd.

Klassiekers op de vloer

Wanneer je een ouder publiek hebt dan zullen klassiekers het altijd goed blijven doen. YMCA is voor veel mensen afgezaagd maar het zorgt er wel voor dat de hele zaal mee kan doen. Zit je met een 90’s generatie dan zullen hits van Mental Theo en Paul Elstak de boel flink aanwakkeren. Wellicht is een Nederlandstalige topper een goed idee om de vocalen nog wat aan te wakkeren.