Drums bespelen

Wanneer je gek bent op het spelen van de drums, dan heb je waarschijnlijk al vaak genoeg mensen gehad die last hebben van geluidsoverlast wanneer je je hobby of beroep aan het beoefenen bent. Als je je hobby het liefst ook thuis wilt blijven beoefenen zonder daar medebewoners, de buren of andere omwonende mee wilt storen dan is het aan te raden om een drumstudio of geluids studio te laten bouwen. Met zo’n geluidsstudio kun je een geluidsdichte ruimte creĆ«ren waar je zorgeloos kunt repeteren zonder dat daar iemand last van heeft. drumstudio

Verschillende drumcabines

Drumcabines zijn er in verschillende maten en uitvoeringen. Er worden allerlei standaardmaten geleverd, maar er zijn ook mogelijkheden om een drumstudio precies op maat te laten maken zodat deze precies in een bepaalde ruimte past. Met een drumstudio kun je instrumenten bespelen zonder daarbij overlast te veroorzaken, maar je kunt ze ook gebruiken om muziek te produceren of op te nemen.

Drumstudio kopen

Er zijn verschillende bedrijven die geluidsstudio’s en drumstudio’s vervaardigen. Deze bedrijven kunnen de drumstudio bij u op locatie inbouwen, daarnaast is het ook mogelijk om een drumstudio zelf te monteren waarbij de panelen en andere toebehoren aangeleverd worden. Daar wordt dan een installatie dvd bij geleverd, zodat je precies stap voor stap te zien krijgt hoe je de drumstudio kan opbouwen.

Drumstudio’s kunnen met verschillende opties uitgerust worden zoals bijvoorbeeld

  • Een deur met venster/ veiligheidsglas
  • Ventilatiepanelen voor luchtverversing
  • Kabeltule
  • Ophangpunten voor tl-lampen e.d.